Onze verloskundigen team 1
Onze verloskundigen team 2

Onze praktijk bestaat uit twee teams. Op deze manier kunnen wij jullie een zo uitgebreid mogelijke ondersteuning aanbieden!

Onze verloskundigenpraktijk bestaat uit acht verloskundigen, die werken in twee vaste teams. Alle verloskundigen doen binnen hun eigen team afwisselend spreekuur of dienst. Op deze manier zul je ons allemaal een keer voorbij zien komen tijdens het spreekuur, zodat je bij jouw bevalling altijd een bekend gezicht ziet. Alleen in vakantieperiodes, ziekte en/of zwangerschap werkt er soms ook een waarnemend verloskundige in onze praktijk.

De dienstdoende verloskundige is 24 uur per dag bereikbaar en verantwoordelijk voor het begeleiden van de bevallingen, het bezoeken van kraamvrouwen en dringende verloskundige hulp.

Af en toe komt het voor dat er twee bevallingen tegelijkertijd plaatsvinden. De dienstdoende verloskundige van het andere team zal dan worden opgeroepen. Hierdoor is er altijd een verloskundige die tijd voor je heeft.

In de praktijk werken tevens twee assistentes die op werkdagen de verloskundigen ondersteunen met administratieve werkzaamheden. Zij maken afspraken voor het spreekuur en beantwoorden de telefoon. Tevens zullen zij eventueel de urine nakijken en met een vingerprikje je ijzergehalte bepalen.