Werkwijze

Wij staan voor professionele zorg en persoonlijke begeleiding!

Binnen onze praktijk bieden wij zorg op maat rondom het natuurlijke proces van zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en het jonge ouderschap in Almelo en omstreken.

Door professionele begeleiding in een klein vast team ondersteunen wij de zwangere om eigen keuzes te maken en zelfvertrouwen in eigen kracht op te bouwen met aandacht voor de sociale situatie.

Wij streven naar intensieve samenwerking met diverse zorgverleners zoals gynaecologen, huisartsen, kraamcentra ’s en jeugdgezondheidszorg en leveren zo een actieve bijdrage aan de ontwikkelingen in de geboortezorg in de regio.

Op deze wijze hebben wij als doel een zo goed en veilig mogelijk verloop van de periode rondom jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd te bewerkstelligen.

 

Privacy

Wij zijn gebonden aan ons beroepsgeheim. Dit betekent dat de verloskundige de plicht heeft tot zwijgen over alles wat haar bekend wordt in het kader van de zorgverlening. Deze geheimhouding en zwijgplicht duren ook voort na beëindiging van de relatie met de cliënte. Daarnaast zullen wij persoonsgegevens nooit aan derden verstrekken. Wij hebben geen banden met commerciële instanties. Mocht het nodig zijn gegevens met andere zorgverleners te delen, dan vragen wij hiervoor jouw toestemming.